MAAK JEZELF MOOI!


WORKSHOP VISAGIE

Kom ook online op je mooist voor de dag!

Effectief, Simpel en Mooi!

Wil je er ook goed uitzien op camera en wil je leren hoe je er voor zorgt dat je je huid mooi egaliseert en hoe je nu eigenlijk het beste een eyeliner aanbrengt?  

Met mijn tips en tricks leer je het mooiste uit jezelf te halen. Ik geef antwoord op al je vragen.

De workshop wordt normaal gesproken bij je thuis verzorgd, maar in deze onzekere tijd met het coronavirus is alles anders. Gelukkig zijn er online zoveel goede mogelijkheden, om jullie toch van dienst te kunnen zijn! Nu we massaal online voor de camera gaan en virtueel ons beroep blijven uitoefenen, worden we behoorlijk met onszelf geconfronteerd, speciaal daar voor heb ik een online visagieworkshop ontwikkeld. 

Ineens uit je comfortzone en jezelf steeds in beeld zien is toch even wennen. Het lijkt ook of de focus anders gelegd wordt, zoals dat bij een presentator op tv ook gebeurt. Je raakt sneller afgeleid als iemand er minder goed uitziet en dat leidt af van het verhaal wat iemand wilt vertellen. Dit valt minder op in het dagelijks leven, in een andere dimensie waar je iemand van alle kanten kunt zien en waar er meer afleidende beweging is.

Annelies Meijers van AM Kwadraat liep hier tegenaan toen ze haar teamcoachingstrajecten online ging uitoefenen en zij vroeg mij om hulp. Ik heb haar een online visagie-workshop gegeven en zij was meteen enthousiast!
"Veel complimenten over hoe ik eruit zie. Dank je wel!"

Er stralend uitzien is goed voor je zelfvertrouwen!

Tijdens de workshop werk je met je eigen producten. Ik werk zelf met de producten van jane iredale en zal daar ook meer over vertellen en als je wilt er ook een persoonlijk advies over geven. 

Tijdens de workshop laat ik zien hoe je je mooi kan opmaken, daarna ga je zelf aan de slag en vertel ik wat je eventueel anders kan doen om een mooier resultaat te krijgen. Je kan zelf aangeven wat je moeilijk vindt, zodat we daar extra aandacht aan besteden. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Online workshop voor 1 tot 3 personen  €50,00 p.p
Online workshop voor 4 tot 8 personen  €30,00 p.p

De make-up van Jane Iredale is het best bewaarde geheim onder beroemdheden, visagisten, dermatologen en schoonheidsspecialisten … en nu van jou!

Houd je van complimenten over je huid of je mooie ogen, wil je niet meer naar je make-up omkijken gedurende de dag, wil je een effectieve huidverzorgende make-up die je huid beschermd tegen zonlicht en vrije radicalen? De make-up van Jane Iredale is niet alleen goed voor de huid maar heeft ook een zeer camouflerende werking. Ideaal voor de gevoelige huid zoals, acné, rosacea en erytheem en is de perfecte make-up voor op camera! Lees hier meer over de voordelen van de Huidverzorgende make-up van jane iredale

Na afloop van de workshop is het mogelijk om producten van jane iredale te bestellen. Wanneer deze geleverd zijn kunnen we een korte herhaling van de workshop doen met de nieuwe producten.

De extra online training met de huidverzorgende minerale make-up van jane iredale zal ongeveer een uurtje duren en kost €15,00 p.p.

Ik hoop jullie snel virtueel te ontmoeten!

Chris Janssen

 

BOEK EEN WORKSHOP!